avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate andreeavaduvescu

Activitate andreeavaduvescu

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Astept sa se termine contestatiile si o sa sun sa vad exact cand incep cursurile,pt ca as vrea sa-mi iau cele 42 zile dupa nastere si apoi sa intre satul in crest copilului.ne vom muta toti la Bucuresti pt ca am nevoie in continuare de sustinere,voi trage pt post acasa,si nu pot sa-mi las familia pt ca ei sunt sufletul si puterea mea.dk suntem toti imi va fi mai usor.va fi f greu financiar ,dar asta e.
O sa optez pt instanta deoarece am mai multe sanse sa aj acasa.
Va multumesc pt sustinere,dar am vrut sa va incurajez ca se poate,nu sa ne lasam amagiti se comentarii rautacioase.si mie mi se facuse frica cand am vazut comentarii ca s-a copiat ...,dar sincer treb sa fi slab sa vezi ca cineva copiaza si tu sa taci si avea dreptate o colega cand zicea ca am fost controlati in urechi.Cred ca tine putin si de noraoc,anul trecut am sucit 4 intreb cu a/f la pp si asa am picat ,dar anul acesta am mers pe prima optiune,nu am mai despicat firul in 4 .recunosc ca la ora 10 seara sambata inca repetam pp,imi era f frica,dar cred ca toate se intampla cand vrea Dzeu,pt mine e mai bine acum decat anul trecut.si stati linistite cand vor incepe cursurile o sa se afle si dk se mai da examen sau poate o data probabila si sigur va vom anunta.

si eu sunt din Craiova si nu e corect sa se faca afirmatii fara dovezi.am dat si anul trecut si am picat cu 8.30,iar anul acesta m-am apucat din februarie de civil si din martie cu pp si am reusit sa intru cu 8.92.nu este un examen care nu se poate lua,dar trebuie sa fi foarte atent cum inveti ,personal am invatat cate 6-8 ore pe zi ,in conditiile in care sunt gravida in 8 luni si nu am o sarcina usoara si mai am si o fetita de 2 ani jum.trebuie sa-ti doresti cu adevarat si sa fi si ajutat,in situatia mea,dar cei care nu au fam,serviciu sau alte griji ,nu au nici o scuza ca nu invata sau ca nu au fost atenti la subiecte.e usor sa-ti bati joc prin cuvinte de altii,dar nu-i speriati pe cei care vor cu adevarat sa intre si sa invete.in dolj nu exista piata de munca decat in confectii si vanzatoare sau coafeze.s-au incris 244 de candidati pt ca avem 2 facultati de drept sau trei,sunt multe generatii care nu au reusit nimic pana acum.eu aveam un serviciu de functionar public ,dar nu ma multumea financiar,asa ca at cand am nascut prima data am hotarat ca vreau ceva mai bun si am reusit ,dar cu multa munca ,sustinere din partea sotului meu si a fam ,nu cu pile,nu cu parinti judecatori sau procurori.asa ca se poate,dar trebuie atentie si multa munca.cand unii faceau gratar de 1 mai ,de paste,altii invatau.nu aruncati cu noroi in toti si nu-i mai demoralizati pe cei care vor sa invete.bafta tuturor
Dragi colegi la Dolj sunt inscrisi 204 candidati,cine spera ca o sa fim putini nu a avut dreptate.Bafta tuturor:O
Nu ma intereseaza stimulentul,as vrea sa stiu dstrict ce am intrebat.ce sa fac dupa 42de zile de postnatal.nu mai pot recupera.pe baza notelor din sc si ex final se face repartizarea si as prefera sa intru in ccc pana la o noua sesiune
Este posibil sa se suspende indemnizatia,dar ma interesa dk sng ma poate baga in ccc si sa-mi pastreze postul,pt ca eu o sa pierd f mult stand acasa pentru nastere.ma gandesc si cum se procedeaza dk iei ex,stiind ca in ac situatie esti pus sa renunti la locul de munca vechi si esti incadrat ca debutant.eu pot sa fiu incadrata dk la acel moment eu sunt deja in prenatal?cum sa va incheia contr de munca?
Sunt insarcinata si pe data de 5.05 ar trebui sa intru in prenatal.Pe data de 11.05 urmeaza sa dau examen la SNG.va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez dk voi lua ex,tinand cont ca voi naste in iunie dupa inceperea cursurilor.ce posibilitate am sa pastrez postul si sa pot continua prenatalul.acum eu sunt angajata,ar treb sa aman prenatalul pana imi fac ei contractul?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
begonia25,zi-mi te rog unde ai gasit cazare cu 150 lei.eu sunt din craiova si o sa vin tot de sambata,dar vin cu sotul meu si ne treb o camera dubla
buna si eu sunt din craiova si ai dreptate e greu sa inveti pe caldura asta
si eu sper ca Danielet sa nu faca parte din comisie,pt ca programa e clara
raspuns corect a conf art23 si 24 cpp raspuns pt ralucaboca