avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate sorinsuciu1967

Activitate sorinsuciu1967

Răspuns la discuția Consolidare casa veche
Am fost la primarie, au zis ca am nevoie certificat urbanism si de proiect tehnic de la proiectant cu toate avizele necesare. (curent ,gaze, apa-canal, etc), si apoi autorizatia de construire. Aprox 6-9 luni cel mai devreme.
Răspuns la discuția Consolidare casa veche
Multumesc pentru raspuns. Am sa merg la primarie obtinerea autorizatiei.
Buna ziua, am si eu o dilema : Detin o casa veche pe care vreau sa o consolidez (stalpi la colturi + centura beton+reparatie lemnarie acoperis si schimbare invelitoare). Mentionez ca nu se schimba materialele din care sant realizate invelitoarea si nici forma. Dilema mea este daca am nevoie de proiect sau este suficient o autorizatie de la primarie. Initial am vrut doar renovarea acoperisului, dar ulterior am considerat ca ar necesita si o consolidare. Rog daca poate cineva sa ma lamureasca. Multumesc anticipat !
Buna ziua. Tatal meu a decedat, a trait in concubinaj timp de 17 ani. In cat timp trebuie sa-mi fac acceptul de succesiune, ce drepturi legale are din bunurule comune cu concubina? Am aflat ca are si un credit bancar de nevoi personale platit 3 ani din 5 durata derulare credit. Ce se intampla cu acesta?