Daca noi am platit impozitul atat de mult timp, nu inteleg cum sa ne comportam ca un adevarat proprietar, cred ca asta era in cazul in care nu se platea. Vechiul proprietar nu mai are nici o treaba cu terenul de cand a fost vandut.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:bunicul meu a cumparat aproximativ in periana anilor 1970-1974 cu chitanta de mana un teren de la fiul persoanei care figura pe rol fiscal in perioada respectiva. Bunicul meu nu a facut trecerea pe rol cu numele lui sau astfel ca platim impozitul fiscal si in zilele noastre pe numele vechiului proprietar (dar avem in original chitantele cu care s-a platit). Bunicul meu a murit si mai detinea inca o proprietate pt care nu s-a facut succesiunea.
Va rog sa-mi spuneti cum putem face ca sa obtinem acte de proprietate si pt terenul despre care va spuneam si apoi sa se faca succesiunea intre frati.
Dc s-ar fi facut trecerea pe rol ar fi fost foarte simplu, despre persoana de la care s-a cumparat nu stim nimic nu mai avem nici un contact.
Exista posibilitatea sa pierdem acel teren.