Buna ziua,
Doresc sa infiintez un magazin on-line si as dori sa stiu daca Intreprinderea Individuala este ok ca si forma de organizare.
De asemenea as dori sa ma ajutati cu informatii exacte, cum ar fi:
1. Care sunt cheltuielile lunare la o astfel de Intreprindere?
2. Ce calificare ar trebuii sa obtin pentru a putea desfasura activitatea de comert on-line (citisem ca trebuie o calificare pe domeniu in momentul in care intemeiezi o intreprindere individuala, ca si la PFA)
3. Se renteaza o astfel de intreprindere?
4. Care ar fi cea mai in regula forma de organizare pentru a desfasura comertul on-line? ( Pur si simplu un revanzator)
Astept cuy interes raspunsul dumneavoastra si va multumesc pentru amabilitatea de a ma ajuta.
Ok!
Va multumesc de ajuto!!noroc cu acest site mai aflam si noi informatii utile ca de la judecatorie nu ai nici o sansa...numai oameni plini de ei care nu au rabdare sa explice si altor persoane cum sta treaba...nimeni nu s.a nascut invatzat...
Apreciez raspunsurile rapide!!Tineti.o tot asha
Mai trebuie sa trimit cerere de judecare in lipsa in momentul in care eu am scris de la inceput in Contestatie k in cazul in kre nu ma prezint solicit judecare in lipsa? Va multumesc!!
Buna ziua!!
Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu o informatie.
Eu sunt am depus o constestatie impotriva Politiei Constanta pentru o amenda primita pentru deranjarea linistii publice.
Am fost la proces de doua ori dar acum a ramas ca martorul din partea politiei sa fie adus cu mandat de aducere la judecatorie...INTREBAREA ESTE: Din moment ce nu am mai primit acasa nici o citatie in legatura cu acest proces eu IN CALITATE DE PETENT trebuie sa ma prezint sau nu la judecatorie cand este va fi adus si martorul cu mandat de aducere sau nu? Ca s.au ivit niste treburi importante...Sper sa imi raspundeti cat mai repede ca procesul este maine 27.02.2013.
Va multumesc anticipat!!