avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii Intreprindere Individuala

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un magazin on-line si as dori sa stiu daca Intreprinderea Individuala este ok ca si forma de organizare.
De asemenea as dori sa ma ajutati cu informatii exacte, cum ar fi:
1. Care sunt cheltuielile lunare la o astfel de Intreprindere?
2. Ce calificare ar trebuii sa obtin pentru a putea desfasura activitatea de comert on-line (citisem ca trebuie o calificare pe domeniu in momentul in care intemeiezi o intreprindere individuala, ca si la PFA)
3. Se renteaza o astfel de intreprindere?
4. Care ar fi cea mai in regula forma de organizare pentru a desfasura comertul on-line? ( Pur si simplu un revanzator)

Astept cuy interes raspunsul dumneavoastra si va multumesc pentru amabilitatea de a ma ajuta.

O zi buna!

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)
Vechimea ca si gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca vechimea pe postul de gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial, pentru ca doresc sa infiintez o ... (vezi toată discuția)