Problema este aceeasi...conform noului cod cum ar trebui sa procedez pentru a recupera pensia alimentara ce nu mi a fost platita de 7 luni ,unde sa ma adresez, cat dureaza, ce acte imi trebuie ??!! multumesc anticipat
conform conventiei incheiata in procedura divortului cu copii minori se stabileste locuinta minorilor la domiciliul mamei (adica al meu) si pensia pe care o va plati tatal separat de copii va fi de 400 de lei ce se va achita prin virament bancar in contul mamei...dupa care se mentioneaza programul de vizite! Conventia s a incheiat potrivit dispozitiilor 375 alin 2 cod civil! Multumesc anticipat
din nou revin cu o completare,,,m am adresat unui executor judecatoresc acum aproximativ 2-3 saptamani si mi a zis ca nu poate face nimic sa l execute cu pensia alimentara decat daca am hotarare judecatoreasca si eu am o hotarare de comun acord facut la notar! Dansul mi a zis ca nu poate decat sa i trimita o notificare prin posta sau personal dar tot instanta trebuie sa hotarasca executarea la pensia alimentara... Asa este?
am uitat sa mentionez ca are pensie de servici fiind fost cadru activ MApN! iar cu cererea de evacuare puteti sa mi dati mai multe detalii unde sa ma adresez efectiv ptr ca am fost la judecatoria de sector si mi s a spus de o d na avocata ce statea in hol ca trebuie sa ma judec si dureaza in jur de x luni ! multumesc anticipat!
As dori daca puteti sa ma ajutati intr o problema! Am divortat prin notar in sept 2012 si am facut la vreo 2 luni si partajul tot prin notar prin care fostul sot imi cedeaza toate drepturile asupra cacei fara alte pretentii de recompensare! Am vacut actele noi de proprietate, inclusiv la sectia financiare si extrasul de carte funciara! problema este ca el nu a mai platit pensia alimentara din noiembrie 2012 si nici nu vrea sa plece din casa! ce as putea sa fac sa recuperez dreptul ce li se cuvin copiilor si cum pot sa l evacuez! multumesc anticipat!