avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Activitate rezia

Activitate rezia

Răspuns la discuția stimulent insertie
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Intrebarea este: mai pot face ceva, in sensul unei cereri de concediu fara plata pentru perioada 13 februarie-1martie? Mentionez ca sunt sunt insarcinata si imi fac probleme ca aceasta pauza va afecta obtinerea viitorului CCC.
Inca o precizare: Tatal copilului lucreaza ca Intreprindere Individuala (fara carte de munca). Care sunt reglementarile prevazute de lege (cea privind 1 luna obligatoriu CCC) in ceea ce-l priveste? Il priveste?
Copilul meu implineste 1 an in 12 martie. Am depus deja la angajator cererea de reintrare in serviciu incepand cu data de 1 martie. Mi s-a spus(de catre reprezentantii AJPPIS) ca astfel voi putea beneficia de stimulentul de insertie.
Am primit, insa, de la AJPPIS o hotarare prin care mi se suspenda plata CCC incepand cu luna a 11 a copilului, intrucat tatal trebuie sa solicite si el o luna de concediu.
Nu comentez aici implicatiile practice ale acestei legi, cert e ca tatal copilului nu va solicita CCC. As vrea sa stiu daca ma afecteaza pe mine aceasta situatie (mi se poate nega dreptul la stimulentul de insertie atata vreme cat ma intorc la serviciu INAINTE de implinirea de catre copil a varstei de 1 an?)