avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate gavrilacami

Activitate gavrilacami

Răspuns la discuția neplata intretinerii
Am avut infatisare la tribunal dar s-a aminat pana pe 13 Mai.Astazi mi-a venit citatia pentru urmatoarea infatisare avand atasate listele de intretinere din perioada feb.2011-sept.2012 uitandu-ma pe ele le-am comfruntat cu chitantele care le am si am constatat ca nu corespund sumele scazute ,ex.eu platisem 500 este scazut 300 iar pe luna august 2012 am platit 600 si nu este scazut nimic.Ce cdedeti ca se intampla.
Ceva nu este in regula,cand am platit aseara mi-a dat chitanta pe care scria feb.-sept.2011 iar pe celelalte chitante care le -am mai platit in 2011si 2012 nu scrie perioana platita,scrie doar restanta,administratoru spunand ca acele chitante au fost pt.anul 2010 [chitantela fiind 10 cu sume intre 500 si 1000]
termenul de judecata este pe 4 martie

eu si sotul avem impreuna 1700 ron venit si avem in intretinere 3 copii minori [7.8.si 13 ani]cum as putea sa cer esalonare plati

ce credeti ar fi indicat sa ne angajam un avocat,sau se poate rezolva fara....
Am mai achitat astazi suma de 1700 ron
Buna seara.Ne -a dat in judecata pt.neplata intretineri am datorie de 4300 ron la un ap.de 2 cam. Apartamentul este pe numele soacrei care locuieste in provincie si nu poate veni la infatisare ,ce ni se poate intampla,cum se procedeaza.[suntem o familie cu trei copii la scoala iar noi nu am avut serviciu un timp ]Soacra are c.i. pe adresa din provincie