avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Madalinxsx

Activitate Madalinxsx

Răspuns la discuția AJUTOR VA ROG
Pai de exemplu ea nu refuza sa imi dea masini doar ca nu vrea sa isi plateasca amenda si doi la mana am un act de vanzare cumparare cu ea dar chiar nu va mai fi valabila imputerniocirea notariala? imic er scuze dar legile astea chiar sunt de ..... ca nu itneleg cu ce deranjeaza daca eu circul cu po masina inscrisa pe numele altei persoane atat timp cat imi platesc toate taxele impozit asigurare itp rovigneta plus ca masina nu e data furata asta e hotie la drumul mare facuta de catre autoritatile ROMANE
Discuție AJUTOR VA ROG
Salutare tuturor am si eu unele nelamuriri si sper ca cineva sa imi spuna mai detaliat ce as putea face am o masina proprietatea matusei mele pana acum am mers cu ea fara probleme acum au scos astia legile lui peste si am inteles ca nici procura nu va mai fi valabila ce vreau sa va intreb ca nustiu ce sa fac eu i-am platit bani pe masina si nu am putut sa o inscriu pe numele meu deoarece ea are o amenda pe care nu vrea sa o achide sfatuiti-ma va rog ce sa fac ca nici masina nu vreau sa o pierd pentru ca eu am dat bani pe ea si plus ca de 4 ani de cand e la mine am si investit destul in ea va mutumesc tuturor si astept un raspuns #-o