avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AJUTOR VA ROG
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AJUTOR VA ROG

Salutare tuturor am si eu unele nelamuriri si sper ca cineva sa imi spuna mai detaliat ce as putea face am o masina proprietatea matusei mele pana acum am mers cu ea fara probleme acum au scos astia legile lui peste si am inteles ca nici procura nu va mai fi valabila ce vreau sa va intreb ca nustiu ce sa fac eu i-am platit bani pe masina si nu am putut sa o inscriu pe numele meu deoarece ea are o amenda pe care nu vrea sa o achide sfatuiti-ma va rog ce sa fac ca nici masina nu vreau sa o pierd pentru ca eu am dat bani pe ea si plus ca de 4 ani de cand e la mine am si investit destul in ea va mutumesc tuturor si astept un raspuns #-o
Cel mai recent răspuns: Madalinxsx , utilizator 21:18, 27 Februarie 2013
Puteti sa o chemati in judecata pe matusa si sa solicitati instantei pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare daca aveti o chitanta scrisa de mana prin care aceasta a recunoscut primirea pretului si vanzarea.Dar poate ca acea amenda e mai mica decat costul procesului.
Pai de exemplu ea nu refuza sa imi dea masini doar ca nu vrea sa isi plateasca amenda si doi la mana am un act de vanzare cumparare cu ea dar chiar nu va mai fi valabila imputerniocirea notariala? imic er scuze dar legile astea chiar sunt de ..... ca nu itneleg cu ce deranjeaza daca eu circul cu po masina inscrisa pe numele altei persoane atat timp cat imi platesc toate taxele impozit asigurare itp rovigneta plus ca masina nu e data furata asta e hotie la drumul mare facuta de catre autoritatile ROMANE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt actele necesare pentru inmatriculare auto in 2017? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua! Sunt plin de frustrare deoarece vreau sa imi iau o masina si sunt absolut obsedat sa o inmatriculez pe numele meu, dar din pacate 80-90% dintre ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa imi dea cartea de identitate a masinii - trecuta la fisc pe numele meu Lucian_bz Lucian_bz Buna ... dimineata tuturor. Intampin o problema la care nu am gasit raspuns de circa 5 ore de cand caut. Se dau urmatoarele date: - cumpar auto cu ... (vezi toată discuția)