Multumesc in primul rand pentru raspunsuri. El nu a depus inca actele de divort, este intentia lui deocamdata. In acest caz cum ar trebui sa procedez ca sa depun aceasta intampinare si la ce ar ajuta acest lucru?
Sotul meu are pe altcineva dar eu nu am probe destul de solide ca sa demonstrez acest lucru. Cum el nu recunoaste raman doar tensiunile din casa pe care el nu le mai suporta, crede ca il controlez, urmaresc etc. Copilul va ramane cu mine, el spune ca este de acord cu asta, eu nici nu ma gandesc la alta solutie in legatura cu copilul. Am inteles importanta faptului de a ma prezenta la divort si asa voi proceda si as fi dorit si ceva raspunsuri mai concrete in legatura cu impartirea bunurilor. (ce se va intampla cu apartamentul? va trebui sa-l vindem si sa rambursam suma ramasa la banca? cum se procedeaza in cazul acesta? va trebui sa ne punem de acord?
Va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua! Ma numesc Mirabela si am niste nelamuriri in ceea ce priveste divortul. Sotul meu doreste sa divorteze iar situatia este umatoarea: avem impreuna un copil minor in varsta de 10 luni. Eu nu-mi doresc divortul. Intrebarea este ce se intampla dca eu nu semnez actele si nu ma prezint la divort? Mentionez ca motivul divortului va fi probabil nepotrivire.
Legat de partaj noi avem impreuna un apartament cumparat prin credit ipotecar scadent in 2020 si o masina achizitionata printr-un credit de nevoi personale scadent in 2016. Intrebara este ce se va intampla cu aceste bunuri. De asemenea doresc sa stiu ce procent din salariul sotului va reprezenta pensia alimentara.
Va multumesc anticipat