avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate Bibix

Activitate Bibix

Buna ziua,
Cum si unde as putea sa solicit o expertiza contabila a unui contract de credit cu ipoteca care este deja in executare silita? Ma intereseaza sa aflu daca comisioanele, penalizarile etc au fost calculate corect si cat as mai avea de plata avand in vedere ca am fost deja executati silit.
Va multumesc anticipat!
A fost garantat doar cu imobilul respectiv. Coproprietarii au semnat doar ca sunt de acord cu ipoteca. In contract sunt numiti giranti imobiliari.
Buna ziua,
Am avut un credit la banca cu garantie imobiliara(proprietate persoane fizice). Intre timp societatea a intrat in faliment iar banca a si executat proprietatea, numai ca au vandut-o la un pret mai mic decat datoria existenta.
Pentru diferenta de datorie ramasa se mai face executare silita administratorului societatii sau celor trei coproprietari ai imobilului pierdut deja?
Va multumesc anticipat!
Am un credit in euro la care am facut restructurare. Sunt inca in perioada de 1 an de gratie si vreau sa stiu daca nu mai platesc ratele in cat timp se face executarea silita (cand ma evacueaza din apartament)? Sau in cazul in care dau banca in judecata, cat timp dureaza procesul?