avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Expertiza contabila - credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Expertiza contabila - credit banca

Buna ziua,
Cum si unde as putea sa solicit o expertiza contabila a unui contract de credit cu ipoteca care este deja in executare silita? Ma intereseaza sa aflu daca comisioanele, penalizarile etc au fost calculate corect si cat as mai avea de plata avand in vedere ca am fost deja executati silit.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:07, 19 Noiembrie 2015
Faceți contestație la executare, contestație la tilu și solicitați încuviințarea probei cu expertiză contabilă pentru determinarea creanței .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita berla berla Buna ziua, Impreuna cu sotul meu avem o ipoteca de gr.1 asupra imobilului detinut in coproprietate. O alta banca a inceput executarea silita asupra ... (vezi toată discuția)
Fidejusor nina1974 nina1974 Fostul meu sot a luat un credit pe firma si nu l-a mai achitat. El era administrator unic. Intre timp am divortat de el. Nu am facut nici partaj. Am vazut ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta o expertiza contabila extrajudiciara dispusa ... floryn35 floryn35 Cum se poate contesta o expertiza contabila extrajudiciara dispusa într-un dosar de executare pentru actualizarea creanței de către executorul ... (vezi toată discuția)