Acea persoana care lucreaza la ANAF si ti-a zis lucrul acesta trebuie neaparat sa isi scrie demisia, la ceea ce faceti dvs este obligatorie casa de marcat fara dar si poate.
Buna ziua.Am fost dat in judecata de o societate de la care am avut inchiriat spatiu comercial pe motivul ca nu le-am platit, eu am avut contract cu ei din 2009 pana in 2010, pana atunci am fost la zi, in luna 12/2010 contractul a expirat si nu l-am mai prelungit cu ei, era clauza in contract ca prelungirea sa face cu un act aditional adaugat contractului, nu am facut nu exista.Dumnealor m-au dat in judecata pe motivul ca din luna 01/2011 pana in luna 10/2012 eu nu le am platit chiria.Procesul tot a fost amanat din luna 10/2012 pana in data de astazi si m-am saturat de aceste drumuri inutile la tribunal.Doresc sa va intreb daca pot sa fac ceva acestei societati fiindca eu cand le plateam chiria, ei nu imi dadeau nici o factura sa le stampilez imi aduceau doar factura mea si pur si simplu le dadeam banii pe baza unei chitante.Ce as putea face?