avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Andyn1967

Activitate Andyn1967

Răspuns la discuția Obilgativitatea Casei De Marcat
Acea persoana care lucreaza la ANAF si ti-a zis lucrul acesta trebuie neaparat sa isi scrie demisia, la ceea ce faceti dvs este obligatorie casa de marcat fara dar si poate.
Răspuns la discuția Nedumeriri proces
Asta deja stiam, dar eu ma refer daca pot face ceva ca impotriva lor fiindca nu au stampila mea pe nicio factura.
Buna ziua.Am fost dat in judecata de o societate de la care am avut inchiriat spatiu comercial pe motivul ca nu le-am platit, eu am avut contract cu ei din 2009 pana in 2010, pana atunci am fost la zi, in luna 12/2010 contractul a expirat si nu l-am mai prelungit cu ei, era clauza in contract ca prelungirea sa face cu un act aditional adaugat contractului, nu am facut nu exista.Dumnealor m-au dat in judecata pe motivul ca din luna 01/2011 pana in luna 10/2012 eu nu le am platit chiria.Procesul tot a fost amanat din luna 10/2012 pana in data de astazi si m-am saturat de aceste drumuri inutile la tribunal.Doresc sa va intreb daca pot sa fac ceva acestei societati fiindca eu cand le plateam chiria, ei nu imi dadeau nici o factura sa le stampilez imi aduceau doar factura mea si pur si simplu le dadeam banii pe baza unei chitante.Ce as putea face?