avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nedumeriri proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nedumeriri proces

Buna ziua.Am fost dat in judecata de o societate de la care am avut inchiriat spatiu comercial pe motivul ca nu le-am platit, eu am avut contract cu ei din 2009 pana in 2010, pana atunci am fost la zi, in luna 12/2010 contractul a expirat si nu l-am mai prelungit cu ei, era clauza in contract ca prelungirea sa face cu un act aditional adaugat contractului, nu am facut nu exista.Dumnealor m-au dat in judecata pe motivul ca din luna 01/2011 pana in luna 10/2012 eu nu le am platit chiria.Procesul tot a fost amanat din luna 10/2012 pana in data de astazi si m-am saturat de aceste drumuri inutile la tribunal.Doresc sa va intreb daca pot sa fac ceva acestei societati fiindca eu cand le plateam chiria, ei nu imi dadeau nici o factura sa le stampilez imi aduceau doar factura mea si pur si simplu le dadeam banii pe baza unei chitante.Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: Andyn1967 , utilizator 18:44, 28 Februarie 2013
să vă apărați în proces invocând condițiile contractului (depuneți o copie în probațiune) ; să pretindeți cheltuieli de judecată în Întâmpinare ; să respingeți afirmațiile societății depunând copii xerox de pe acele chitanțe.Eventual, de vă e posibil, să vă angajați un BUN avocat.
Asta deja stiam, dar eu ma refer daca pot face ceva ca impotriva lor fiindca nu au stampila mea pe nicio factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri firma de telefonie mobila valysa valysa Buna ziua.Am abonament pe persoana juridica la telefonie mobila.In 2012 mi-am achizitionat un smartphone pe firma si la noul contract pe care l-am facut mi-au ... (vezi toată discuția)
Conflict comercial catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am o societate (SRL) in domeniul comertului. Am colaborat cu o societate de distributie care a intrat in insolventa si acum este administrata de un ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor servicii telecomunicatii executare silita andreibogdan89 andreibogdan89 Buna ziua! In 2010 am semnat un contract cu Romtelecom pe o perioada de 2 ani.In 2012 contractul sa prelungit din oficiu. In octombrie am hotarat sa imi ... (vezi toată discuția)