avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract furnizor servicii telecomunicatii Executare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract furnizor servicii telecomunicatii Executare Silita

Buna ziua!
In 2010 am semnat un contract cu Romtelecom pe o perioada de 2 ani.In 2012 contractul sa prelungit din oficiu. In octombrie am hotarat sa imi mut resedinta in alt judet pentru a urma cursurile unei facultati.I-am anuntat pe cei de la Romtelecom sa intrerupa contractul deoarece o sa ma mut si locatia o sa ramana goala si e aberant sa platesc degeaba.Ei au spus ca nu e posibil si ca trebuie sa platesc o taxa de reziliere contract, avand in vedere ca ceea ce am semnat eu se terminase de cam 8-9 luni de zile si ei au prelungit contractul "din oficiu". Am discutat iar cu ei si am fost de acord sa imi mute contractul in locatia in care trebuia sa ma mut, iar nu au fost de acord.Atunci le-am spus sa vina sa isi ridice echipamentele si sa intrerupa contractul pentru ca eu nu o sa le platesc nimic.Iar nu se poate si mi-au zis sa le aduc eu echipamentele si suma de aprox 1000 de roni, le-am explicat ca eu nu sunt tehnician in telecomunicatii sa ma urc pe stalpi sa le demontez lor antenele. Si a ramas ca in "gara" au inceput sa curga facturi cu suma de 1200 lei taxa debransare plus plati restante cica.
De o luna de zile sunt cautat de o anumita firma de recuperari creante si ma hartuiesc sa le achit datoriile.Am primit mesaje la ora 22:00 intr-o vineri cum ca situatia mea este grava si ma someaza sa achit suma in 24 de ore.Sincer m-am saturat si le-am explicat clar ca in temeiul legii 161 din 2010 (sper sa nu ma insel) orice taxa de dezabonare se considera abuziva si ca nu le platesc nimic sa imi dea pace. Acum astept sa ma dea in judecata..

Sfaturi ceva? Sa imi caut avocat?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
andreibogdan89, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreibogdan89 , utilizator 16:52, 6 Aprilie 2015
Sfatul ceva este sa va cautati un avocat
Cam sec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare receiver floridecamp floridecamp am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu ... (vezi toată discuția)
Despre contracte si respectarea lor planoristul planoristul Am incheiat un contract cu Romtelecomul acum cativa ani in care am aproape toate serviciile voce,televiziune,internet si as vrea sa intreb: -Daca eu plec din ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)