avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... facturare receiver
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

facturare receiver

am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu am semnat nimic. au venit oamenii mi-au pus antena si receiverul si chiar au precizat ca este inchiriat verbal. in contracul care mi l-au adus nu scrie nimic de cumparae receiver , chiar scrie ca trebuie sa inapoiez echipamnetul predat la incheierea contractului. cand am primit factura mi se facturase receiverul. am facut sesizare in acest sens iar raspunsul este ca in cerere asa scrie si ca cererea asa este normal sa fie, nesemnata de mine. le-am spus ca tipa ce a scris cererea a gresit , ca daca as fi cerut cumpararea ar fi trebuit sa mi se aduca un contract de vanzare cumparare si o garantie, asa cum este normal sa se procedeze cand cumperi ceva, mai ales electronice. ei bine ! mi s-a ra:confused:spuns ca eu sa platesc si apoi imi solutioneaza ei problema cum vor ei. daca platesc inseamna ca sunt de acord cu ei. ce credeti ca trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: floridecamp , utilizator 12:16, 4 Decembrie 2011
Cum adica ati facut cerere (nesemnata) dar nu vi s-a aratat cererea? <"am facut cerere de televiziune cu antena parabolica"> E confuza rau situatia, cine sa va raspunda daca nu stiti daca ati facut sau nu o cerere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
asa numesc ei faptul ca eu m-am dus la ei si am cerut abonament la televiziune cu antena parabolica. tipa de acolo a scris ceva in calculator si apoi a venit echipa care mi-a montat antena si a adus receiverul si contractul in care nu scrie nimic ca reiceiverul ar fi cumparat. din contra, in procesul verbal de de predare -primire echipament rezulta ca eu trebuie sa restitui acel echipament la rezilierea contractului
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
floridecamp, utilizator
Cred ca aveti suficiente motive sa faceti o reclamatie la Protectia consumatorului.

Atasati la reclamatie copii dupa contract, dupa procesul verbal de predare-primire, dupa factura, dupa raspunsul pe care l-ati primit la sesizarea dvs. si solicitati anularea facturii.

Aveti aici un model de reclamatie:

www.avocatnet.ro/content/for...


Completare
Daca pretul receiverului este inclus pe factura de abonament, desigur ca trebuie sa platiti taxa de abonament - dar acest lucru cu siguranta il stiati si dvs.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
bineinteles ca voi plati factura primita dar mai putin suma contestata de mine. ma voi duce la protectia consumatorului dupa cei voi primi raspunsul la sesizarea pe care am facut-o la Romtelecom. in cazul ca nu vor raspunde ori raspunsul de la Romtelecom este nefavorabil ii voi da si in judecata, sa vedem in baza caror acte semnate de mine imi percep aceasa suma.
protectia consumatorului da raspunsuri tarziu si pana se hotarasc ei sa-mi raspunda parca vad ca astia imi intrerup accesul la televiziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa restitui la incheierea contractului cu un furnizor cablu tv? nic0leta_s nic0leta_s as dori sa stiu si eu ce trebuie sa dau inapoi firmei [EDITAT],dupa ce am incheiat contractul cu ei?eu sunt in spania,si am luat aici si riceiverul,si ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica redialboss redialboss buna seara sunt intr-o situatie critica , de a-mi fi oprita energia ... (vezi toată discuția)