avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ce trebuie sa restitui la incheierea contractului cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ce trebuie sa restitui la incheierea contractului cu un furnizor cablu TV?

as dori sa stiu si eu ce trebuie sa dau inapoi firmei [EDITAT],dupa ce am incheiat contractul cu ei?eu sunt in spania,si am luat aici si riceiverul,si antena.acum ca trebuie sa ma duc in tara in concediu as vrea sa stiu ce trebuie sa le dau inapoi.in iulei mi-au incheiat contractul.din cate stiu,pretul riceiverului a fost introdus in factura din fiecare luna,deci l-am achitat si ar trebui sa imi ramana mie,insa nu stiu antena daca trebuie sa o iau in tara si sa le-o dau inapoi.va rog sa ma ajutati,nu am gasit pe nicaieri conditiile la incheierea contractului.multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:38, 15 Iulie 2011
Cand ati incheiat contractul cu furnizorul, ati primit contractul, conditiile generale de furnizare a serviciului si un proces verbal de predare primire a echipamentului detaliat pe componente.
Daca ati avut un singur riceiver atunci trebuie predat impreuna cu parabolica si cartela. In factura plateati doar abonamentul. Daca ati avut doua riceivere, predati doar unu cu parabolica, cele doua cartele si cel de al doilea va ramane pentru ca pe acesta l-ati platit in factura primita lunar alaturi de abonament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare receiver floridecamp floridecamp am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu ... (vezi toată discuția)
Creanta "dublata" luc1kws luc1kws Buna ziua, dupa cum zice titlul, m-am trezit ca aceasta firma,[editat de admin], ca ma someaza sa platesc 2 facturi neachitate dupa ce eu am reziliat telefonic ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)