Am incheiat un contract cu Romtelecomul acum cativa ani in care am aproape toate serviciile voce,televiziune,internet si as vrea sa intreb:
-Daca eu plec din tara 4 luni cu toata familia as putea face o intrerupere a serviciilor pe aceasta perioada?
-Am gandit ca este logic sa pot face acest lucru pentru ca nu pot plati niste servicii de care nu ma folosesc.
Am contactat pe cei de la Romtelecom telefonic si un operator me-a spus categoric NU , iar ca o varianta a lui ar fi ca sa le platesc in avans .
Multumesc !
Depinde de politica firmei si de ce este scris in contractul semnat cu ei, unele firme (de bun simt) accepta, altele nu (neamuri proaste). Daca amiabil nu accepta, nu va ramane decat calea rezilierii. Bafta!
Din pacate in contract nu scrie nimic referitor la neplata serviciilor daca nu sunt folosite.
Rezilierea inainte de termen poate fi o solutie doar daca ati sti suma pe care o vor cere ca taxa de despagubire (taxa perfect legala atata timp cat nu e o suma fixa, ci calculata proportional cu numarul lunilor ramase din contract). Mergeti la o reprezentanta si cereti sa vi se faca un calcul, poate suma e mai mica decat abonamentul pe 4 luni insa mai e beleaua cu demontarea si predarea echipamentelor... e destul de complicat.
depuneti o cerere scrisa in care sa solicitati suspendarea serviciilor pt aceasta perioada , nu ii afecteaza cu nimic pt ca dvs veti prelungi abonamentul cu lunile astea.
Facturare receiver
floridecamp
am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu ... (vezi toată discuția)