avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conflict comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conflict comercial

Buna ziua,
am o societate (SRL) in domeniul comertului. Am colaborat cu o societate de distributie care a intrat in insolventa si acum este administrata de un administrator judiciar. In urma cu o luna m-am trezit dat in judecata pentru ca nu am platit unele facturi din 2010. Tin sa precizez ca toate facturile care au fost emise catre firma mea au fost semnate si stampilate. Facturile la care fac referire ei nu sunt semnate si nici stampilate de catre mine. Ce trebuie sa fac in acest caz?. Va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua,

In cazul in care nu au confirmari de sold la sfarsitul anilor 2012, 2013, confirmari in care sa fie prinse sumele respective, toate aceste sume sunt prescrise.
In cazul in care exista aceste confirmari cu sumele pretinse, contestati facturile.
nu au trimis nici o confirmare de sold, si nu puteam sa confirm niste facturi fictive.
Sumele mai vechi de 3 ani sunt prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit fannatura fannatura Am avut un partener de afaceri cu care am colaborat doi ani, pana anul trecut in toamna. Nu am avut contract cu el, dar nu au fost probleme cu plata pana in ... (vezi toată discuția)
Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Confirmari de sold ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Confirmarile de sold pentru inventarierea anuala cand se trimit clientilor? pot trimite acum pentru 31.12.2013? dar daca intre timp platesc? sau sa ... (vezi toată discuția)