avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate Maryus_fzr

Activitate Maryus_fzr

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
D-ele-A a scris:

este vorba de un concurs de grefier direct pe post luna aceasta.
dintre cei care ati mai sustinut un astfel de examen, era necesara si formalitatea aceasta? se obtine relativ usor?

da, se obtine ursor in baza unei cereri la ISJ de politie.mergi acolo intrebi si te vor indruma.la ce curte de apel este postul?
Da. o obtii de la inspectoratul judetean de politie facand o cerere la seful departamentului cazier judiciar sau inspector cum ii zice.ti se elibereaza in 24 de ore, e un gen de supliment la cazier.la ce concurs vrei sa te inscri?
Ba da scrie. la art. 12 alin. 2 din HCSM nr. 185/2007, pentru a fi declarati admisi la proba practica eliminatorie , candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 7. Nu se admit contestatii....Eu am luat 6.5 dar nu stiu pt ce am fost depuncat si ce anume puncteaza ei. Eu la CA Mures am participat la concurs in noiembrie. Citeste si art. 17, acolo scrie mai exact de faptul ca se face media.
in regulament scrie ca pentru posturile de grefier arhivar, proba practica se noteaza iar pt a fi admis trebuie sa ai minim nota 7, care se aduna cu nota de la proba scrisa si se imparte iar media trebuie sa fie peste 6 ca sa fie reusit. Asa a fost in noiembrie la concurs pt 2 posturi de grefieri arhivari. La grefiri(de sedinta), intr-adevar proba practica nu se noteaza decat cu admis sau respins.
Răspuns la discuția despre somaj
Buna. din cate stiu, daca in timpul somajului te angajezi, angajatorul beneficiaza de o prima de la stat in valoare de 500 lei parca, insa tu vei beneficia doar de salar. Daca dupa 3 luni iti dai demisia, nu poti beneficia de somaj, in schimb daca esti dat afara poti beneficia insa doar daca ai lucrat minim 1 an dupa perioada de somaj.sper sa iti fie de folos
Te rog sa ma primesti si pe mine in acest grup de pe facebook ADMITERESNG :) MULTUMESC MULT