Ms pt raspuns.
Pot face cumva ca sa nu-mi retina toata suma din tranzactiile viitoare?
Eu sunt PFA cu norma si aceste tranzactii sunt defapt retragerile mele din paypal (banii reprezinta platile unor clienti pt servicii de programare web). Nu stiu cum as putea dovedi ca reprezinta salariul, pt ca nu pot emite facturi etc...
Sigur ca mai e varianta trimiterii acelor bani in contul unei rude pana platesc si restul datoriei de 3500 lei, dar as dori sa nu recurg la asa ceva :)
Mi s-a facut proprire pe conturile personale din cauza unui impozit neplatit (in jur de 5000 RON), deci am soldul negativ.
Ce vreau sa stiu, e daca e normal sa-mi opreasca toate sumele care intra in cont. Din cate am inteles au voie sa retina doar 33%. Dar dupa ce am efectuat o tranzactie de 1500 RON observ ca soldul a scazut la -3500, deci mi s-a retras toata suma??
Am vorbit cu cei de la banca prin tel, si mi-au zis ca nu e normal si ca ar trebui sa pot scoate 66% din suma depusa in cont de la sediul bancii. Am fost la banca si mi-au zis ca asta se aplica doar pt drepturile salariale. E adevarat? De unde stiu ei ce e drept salarial si ce nu?