De asemenea , nu am incercat sa falsific semnatura, am scris cu majuscue numele acestuia (nu as avea niciun interes sa platesc impozit pentru niste bani pe care nu-i primesc) . Multumesc pentru raspuns!
Administratia Financiara sector 4 ma obliga sa vin cu chiriasul pentru rezilierea contractului acest lucru fiind o problema in contextul in care acesta nu vrea sa vina (nu am ramas deloc in relatii amiabile).
Buna ziua, am o problema in legatura cu un contract de inchiriere pe care l-am depus la administratia financiara. Promblema este urmatoarea : In urma cu cateva zile am gasit un chirias pentru apartamentul meu, pana sa imi dea avansul chiriasul mi-a zis ca are nevoie de o copie dupa contractul la administratia financiara ( sectorul 4) asa ca m-am dus am facut contract pe suma convenita, chiriasul mi-a zis ca nu poate ajunge si sa semnez in locul ei ( am scris cu majuscule numele) iar dupa cateva zile ,neprimind niciun avans am hotarat sa reziliez contractul. Problema este ca am nevoie de prezenta chiriasului la Administratia financiara pentru a rezilia contractul, dar relatia noastra nefiind una buna in momentul de fata , aceasta refuza sa se prezinte, in consecinta trebuie sa platesc impozit pe niste bani pe care nu-i primesc. As dori sa stiu cum pot scapa de acest contract avand in vedere variabilele urmatoare (semnatura mea in locul chiriasului pe contractul de la Administratia Financiara- numele scris cu majuscule , chiriasul care nu vrea sa se prezinte la Administratia financiara si Administratia financiara care nu ma lasa sa reziliez contractul fara chirias.) * mentionez ca am facut un contract de un an de zile, iar chiriasul nu are o copie a acestuia si de asemnea nu am primit nici un leu din suma convenita.