buna ziua , care este procedura pt a obtine custodia pt un minor in varsta de 4 luni in conditiile in care tatal lui este recidivist si in momentul de fata executa o pedeapsa de 4 ani, nu a contribuit niciodata la cresterea copilului, eu fiind batuta si batjocorita in toate felurile posibile.... va multumesc
din pacate in ultimul timp dialogul cu ea este f greu de obtinut. din cate am inteles ea vrea sa mearga in instanta pt custodia copilului...e posibil deja sa fii actionat in instanta
Buna ziua, situatia mea este mai complicata,nici nu stiu de unde sa incep. suntemm casatoriti in anglia, fosta sotie si minorul locuiesc in prezent in romania, (certificatul de casatorie de aici nu este valabil) din cate am inteles. eu vreau sa cer sfatul unui avocat in privinta minorului, vreau sa am dreptul sa il vad, sa petrec timp cu el, sa fac parte din viata lui. mentionez ca trimit lunar 100 de lire pt baiat insa fosta sotie nu mai este de acord doar cu suma asta considerand-o prea mica... de aceea as vrea sa se stabileasca o suma exacta prin lege...multumesc anticipat