avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor in varsta de 4 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor in varsta de 4 luni

buna ziua , care este procedura pt a obtine custodia pt un minor in varsta de 4 luni in conditiile in care tatal lui este recidivist si in momentul de fata executa o pedeapsa de 4 ani, nu a contribuit niciodata la cresterea copilului, eu fiind batuta si batjocorita in toate felurile posibile.... va multumesc
Nu cred că va fi complicat ca în aceste condiții, menționate ce dvs., să obțineți autoritate parentală exclusivă. Adresați o cerere în acest sens instanței de tutelă.
Procedura este in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca minor ludo-vica ludo-vica Buna seara! Am divortat recent si am obtinut custodie comuna a unui copil de 1an. Fostul meu sot nu a platit timp de 3 luni pensia alimentara si nici nu are de ... (vezi toată discuția)
Cu acordul de mediere mai merg in instanta? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Am obtinut un acord de mediere si as dori sa intreb daca are aceeasi valoare ca si o hotarare judecatoreasca sau trebuie sa deschid proces? Speta ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Cristina87rr Cristina87rr Buna ziua. In urma unui concubinaj de aproape 4 ani a aparut un copil. Copilul avand in prezent varsta de 2 ani . Tatal copilului a plecat in strainatate la ... (vezi toată discuția)