Nu am stiut de aceasta datorie. Daca continua sa pastreze pe tabelul de intretinere aceasta restanta,ce trebuie sa fac ? Multumesc pentru ajutorul acordat.
Buna seara,
V-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea problema: de curand am cumparat prin credit bancar un apartament fara restante la intretinere. Vechea proprietara a achitat datorita restanta inainte de vanzare. Dupa ce l-am cumparat, administratorul mi-a trecut la restanta valoarea de 500 lei reprezentand onorariul avocatului pentru neplata intretinerii vechilor proprietari, cu precizarea ca inainte de vanzare au inaintat in instanta dosar pentru recuperarea datoriilor. Mentionez ca am primit de la administratie copia chitantei pentru onorariu. Uitandu-ma la data, am observat ca ea a fost emisa la o zi dupa ce proprietarul a achitat intretinerea restanta. In contractul meu de vanzare-cumparare este mentionata adeverinta (cu nr. si data) prin care administratia blocului mentioneaza ca nu sunt datorii la cotele de intretinere. Intrebarea mea este daca valoarea de 500 lei este normal sa apara la rubrica "Cheltuieli diverse" in dreptul cotei mele de intretinere. Precizez ca pe chitanta se mentioneaza ca onorariul este pentru reprezentarea in instanta impotriva vechiului proprietar, nominalizat.