avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate adrianleonard

Activitate adrianleonard

Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA ANPR
buna ziua
spuneti-mi si mie numele acelui executor ptr legea basarabenilor ca bietii mei parinti sunt convinsi ca vor muri inainte de-a vedea vreun ban...ultima data mama mi-a spus ca a primit nu stiu ce decizie de la prefectura si a deschis un cont bancar.Si i-au spus sa mai astepte putin....Spuneti-mi si ce facem daca executorul este din bucuresti iar parintii mei locuiesc in hunedoara
multumesc o zi buna
pot sa te intreb domnule care sunt motivele exacte ptr care vrei sa dispara prostitutia ?
Răspuns la discuția anulare contract vanzare imobil
multumesc ptr raspuns.sunt absolut de acord cu ceea ce prezentati dvs.altfel nu s-ar numi jurisprudenta sau ar exista o legislatie care ii apara doar pe unii.cred sincer ca omul nu o sa treaca de expertiza medicala.ii multumesc si colegei dvs ptr raspuns.da eu sunt terta parte dar nu eu voi fi partea care cere anularea contractului ci fiica omului mostenitoarea sau beneficiara sau cum sa-i mai spun. sa aveti o zi buna
multumesc ptr raspuns.
sesizez un echivoc in raspunsul dvs ?probleme mentale grave si vechi nu este similar cu discernamant afectat? intreb ptr ca am citit undeva poate in lege ca exista posibilitatea ca cineva sa aiba discernamant temporar.nu contest asta dar nu stiu ce inseamna exact eu am vazut persoane cu boli psihice grave -internate in spitale speciale care aveau discernamant temporar -adica stiau sa mearga acasa *sa se spele.*sa se imbrace.*sa manance..dar nu li s-ar fi permis niciodata sa-si vanda locuinta.Ii multumesc si colegei dvs ptr raspuns si nu*nu suntem cumparatorii*suntem perdantii de buna credinta si actul vrem sa-l anulam noi.sigur ca o sa ne adresam unui avocat dar inainte de asta eu trebuie sa am niste informatii generale asupra unei situatii si siguranta ca avocatul va puncta tot ceea ce mi se pare important.o sa incerc un rezumat scurt-in urma cu aprox 15 ani familia -parintii-sotiei mele s-a mutat dintr-o casa care a fost achitata in rate de tatal ei si de ea-sotia-timp de vreo 6 ani cat a fost salariata si au locuit impreuna.Locuinta in care s-au mutat parintii a fost primita mostenire.Notez faptul acesta ptr a arata ca sotii nu au facut neaparat eforturi financiare ptr a o dobandi si implicit ptr a -i lasa sotiei cealalta locuinta.Dupa ce s-au mutat parintii ei noi ne-am intemeiat o familie si am ramas in casa.A trecut timpul*am fost ocupati mereu cu altele si n-am considerat ca ar fi urgent necesar sa trecem casa pe numele nostru.Sigur ca in timpul asta am renovat-o*am reparat-o*am dotat-o cu tot ce trebuie.Cu cativa ani in urma noi am plecat din tara .Cu contract si cu perspectiva intoarcerii.Anul trecut mama sotiei mele a intrat in casa impreuna cu o alta persoana* luand cheia de la persoana care o avea* a adunat lucrurile gramada*o parte si le-a dus acasa*o parte le-a dat unor prieteni *o parte le-a oferit spre vanzare vecinilor si a vandut casa.Oricum noi am gasit lucrurile mormane si n-am putut sa ne dam seama exact ce lipseste*in mare graba am mers in tara *le-am dus la alta locuinta si am fugit inapoi.La momentul acela am considerat ca o sa incercam sa trecem peste fapta asta*ca e oribil sa te judeci cu parintii*cu fratii si am sperat ca o sa gaseasca o modalitate de despagubire ptr fiica noastra*nu neaparat ptr noi.Acum am ajuns la concluzia ca aceasta posibilitate se exclude si in plus*mi se pare incredibil sa-ti faci lege singur si la fel de incredibil ca cineva sa-ti permita asta.O mentiune -aceasta femeie nu avea neaparat nevoie de bani ptr ca mai are niste imobile-mostenite desigur-inchiriate si o pensie decenta dupa parerea mea *a sotului.Motivul faptei ei-asa-i foaita*vorba ardeleneasca*asa-i soiul*probabil acelasi ptr care s-a certat cu trei sferturi din oras.Si nu*femeia nu e nebuna deloc.Inainte de-a o vinde ne-a telefonat si ne-a anuntat si noi i-am spus sa nu o vanda.Persoana cu probleme psihice este sotul*tatal sotiei mele care a fost internat cu schizofrenie cu crize grave in urma cu vreo 10 ani si de atunci la fel*de cateva ori pe an* e internat la sectia de neurologie a spitalului.In toata perioada asta de boala*noi am avut grija de el desi nu am locuit impreuna*sotia lui fiind plecata in diverse excursii sau la casa de vacanta.In momentul acesta eu am de gand sa fac o plangere la parchet -probabil prin terta persoana*avand in vedere ca s-a depasit termenul de 2 luni ptr toate acele fapte comise si apoi la judecatorie ptr a cere despagubirile cuvenite*anularea contractului si punerea sub interdictie a barbatului.Sigur ca toate astea puteau fi evitate daca aveam un simt de prevedere mai acut.Nu vreau sa las pe drumuri oamenii care au cumparat imobilul ptr ca nu suntem escroci si in mod sigur o sa se gasesca o posibilitate de rezolvare.Cam asta e *poate prea lunga sinteza dar chiar am vrut sa-i atentionez si pe altii.Ca se poate intampla sa-ti faca neamurile porcarii dupa ce cei doi din casa s-au straduit ani de zile sa nu-si faca pocarii unul altuia. Sa aveti o zi buna
multumesc ptr raspuns.vanzarea s-a produs anul trecut in aprilie
buna seara
va rog sa-mi spuneti daca cererea de anulare a contractului de vanyare a apartamentului poate fi anulata in baza dovezilor ca vanzatorul are probleme mentale grave si vechi.
cererea se poate depune si la parchet sau doar la judecatorie- e o intrebare nu-mi mai functioneaza semnul intrebarii .si alta intrebare -exista sanse sa primim despagubiri ptr investitia facuta in acel apartament de-a lungul timpului ...

multumesc ptr raspuns