avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... EXECUTARE SILITA ANPR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

EXECUTARE SILITA ANPR

In cazul in care exista o sentinta definitiva si irevocabila a ICCJ prin care Statul Roman este obligat a despagubi petitionarul pentru casele demolate si exista expertiza judiciara asupra valorii de despagubire se POATE CERE EXECUTAREA SILITA A ANPR-ului ?
Cel mai recent răspuns: adrianleonard , utilizator 12:04, 7 Martie 2013
investiti sentinta instantei de fond (daca nu a fost modificata in celelalte cai de atac) si mergeti la un executor judecatoresc. Sa inteleg ca este vorba de Legea 10/2001? Daca da, chiar daca platile sunt suspendate pana in mai, avand in vedere ca aveti o hotarare judecatoreasca puteti executa. Daca competenta este Bucuresti, va pot ajuta cu numele unui executor bun.
O zi buna
ni_leta a scris:

investiti sentinta instantei de fond (daca nu a fost modificata in celelalte cai de atac) si mergeti la un executor judecatoresc. Sa inteleg ca este vorba de Legea 10/2001? Daca da, chiar daca platile sunt suspendate pana in mai, avand in vedere ca aveti o hotarare judecatoreasca puteti executa. Daca competenta este Bucuresti, va pot ajuta cu numele unui executor bun.
O zi buna

Sentinta este investita cu formula executorie. Caut executor specializat in executarea silita a ANPR . Proprietarii sunt din Bucuresti. Sentinta a fost data pe fond de Tribunalul Botosani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
rolex, utilizator
buna ziua
spuneti-mi si mie numele acelui executor ptr legea basarabenilor ca bietii mei parinti sunt convinsi ca vor muri inainte de-a vedea vreun ban...ultima data mama mi-a spus ca a primit nu stiu ce decizie de la prefectura si a deschis un cont bancar.Si i-au spus sa mai astepte putin....Spuneti-mi si ce facem daca executorul este din bucuresti iar parintii mei locuiesc in hunedoara
multumesc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea cheltuielilor de judecata reciproce ioanandrei ioanandrei Am avut un proces care s-a derulat astfel : TRIBUNAL instanta de fond -sectia comerciala ,am cistigat , CURTE de APEL instanta de apel sectia comerciala ,am ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Timp valabilitate sentinta civila adine adine Buna ziua! Ca sa fiu cat mai scurta: dupa indelungi procese impotriva unui vecin al parintilor mei , vecin care a construit ilegal o constructie cu ... (vezi toată discuția)