avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate dany2380

Activitate dany2380

de ce ? inseamna ca nu imi vrea binele? poti sa-mi explici care e procedura cum sa fac? totisi eu nu as crede caci imi vrea raul ca eu am discutat cu agentul ce ar trebui sa fac sa pot obtine permisul mai repede fiinca am ramai fara serviciu si sunt terminat fara el deaceia a zis agentul caci ca sa ma ajute trb un cert medico-legal care trb sa il depuna la parchet pentru NUP
da asa este . problema este ca eu m-am inpacat cu victima aceasta nu a depus plangere si nici nu vrea ,ei nu are nimic decat o mica vanataie la sold ,iar propunerea cu certificatul medico-legal a fost al agentului de politie care a preluat dosarul el a zis ca e bine pt mine sa-l comving sa scoata certificat medico-legal paca in 10 zile ca orcum mai mult nu-i da ca nu are nimic victima ,si nici nu doreste sa-mi faca rau !
intradevar asa este ,am luat leg cu victima am fost la medicul legist pt a elibera un certificat medico-legal pana la 10 zile , a mai cerut niste analize amanuntite ale victimei dar maine sper sa obtin acest certificat sa-l depun la politie pentru NUP , si asa poate o sa recuperez permisul mai repede! va multumesc la toti pt sfaturi si pt timpul acordat!
multumesc frumos pt informatii. mai am ceva noutati azi am fost sunat de catre un ofiter de politie care a preluat cazul si ma invitat la politie sa vb in leg cu accidentul si spus asa 'ca daca vreau permisul mai repede ca caut victima(carutasul) si sa il iau de mana sa il duc la medicul legist sa-i dea un certificat medico-legal pana la 10 zile (1 zi 2,3) , acum am vb cu victima si in final a acceptat sa mearga . acum nu stiu voi putea sa intru in posesia permisului de conducere mai repede?
buna ma numesc daniel si va rog din suflet daca ma puteti ajuta! in urma cu 3 zile plecand dimn cu masina spre locul de munca ,in drum prin localitatea mea(sat) intr-o curba unde se afla amplasat si un magazin am vazut ca era parcata pe contrasens o caruta cu 2 cai si proprietarul acetui atelaj statea langa ea asezand ceva in caruta stand cu spatele la drum (accesta caruta nu era trasa tare pe dreapta era chiar pe partea carosabila )deoarece drumul nu e prea larg.in momentul cand am ajuns langa ea acesta sa intors cumva ca deodata l-am acrosat cu partea stanga si mia dat oglinda peste cap si sa spart sticla de la far stanga ceia ce nu am obsesvat atunci . am oprit imediat am dat geamul jos si am inceput sai spun la acel om de ce sta in drum ce cauta in mijlocul drumului , acesta a inceput sa tipe la mine sa ma injure sa ma ameninte , dar un om care era in zona a zis sa -i dau pace ,l-am intrebat daca a patit ceva dar nu am avut cu cine ma intelege . atunci am plecat cu gandul ca va pleca si el si isi va vedea de treaba .am ajuns la locul de munca unde am constatat ca am sticla de la far sparta si am zis imediat ca trb sa ma duc la politie sa declar ce sa intamplat , sa-mi dea dovada de rep... a durat cam 2 ore pana am ajuns in orasul respectiv unde sa intamplat accidentul , dar pe drum ma sunat sotia spunand ca ma cauta politia acasa findca acel om a sunat la 112 spunand ca am dat peste el si am plecat de la locul accidentului:(:(.nu am ajuns la politie caci la intrare in oras m-a oprit un echipaj de pol i-am prezentat actele ma suit in masina lor unde se afla si victima fiindca a fost cu ea la spital , am fost la fata locului au facut masuratori m-au testat cu alcooltest rezultat 0.00 am fost cu ei la spital mi-au luat sange am plecat la politie unde am dat declaratie mi sa retinut permisul si mi-au dat dovada prov,,, fara dreptul de a conduce am plecat spunand ca o sa ma mai cheme(dentionez caci victima a spus defata cu politia ca lui nui trebuie nimic de la mine si la spitat sa constatat ca nu are nimic si nu necesita internaare) rog cine poate sa ma ajute sa stiu ce se va intampla ?multumesc frumos!