.Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu niste sugestii in demersul meu ptr recuperarea taxei auto.dupa ce am dat ANAF in judecata ptr recuperarea taxe,acum am primit o intampinare de la ANF.Mi se solicita in continuare sa depun raspuns la intampinare.problema e ca nu stiu cum sa formulez acest raspuns.Va rog din suflet sa ma ajutati.
in intampinare ANAF sustine ca taxa ptr emisiile poluante provenite de la autovehicule reglementata de legea nr 9 din 6.01.2012,nu poate fi caracterizata ca fiind contrara art 110 fost art 90 din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene.si se poate concluziona ca aceasta lege respecta exigentele de compatibilitate cu art 90 devenit 110 din Tratat.
De asemenea ANAF ul mai spune in intampinare :Invederam instatntei de judecata ca in mod eronat reclamanta,adica eu,si a indreptat pretentiile impotriva paratei DIrectia GENERALA A FINANTELOR PUBLICE,intrucat intre aceasta parata si reclamanta nu s au legat,potrivit legii,vreun fel de raporturi juridice.Ca urmare,nu se justifica pretentiile reclamantei privind obligarea paratei DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE BRASOV,intrucat aceasta parata nu a emis niciun act/inscris referitor la cererile reclamantei,nu a incasat taxa de poluare a carei returnare se solicita si in consecinta nu poate fi obligata la restituirea a ceea ce nu a primit,respectiv a sumei de 3,599ron, achitata de reclamanta cu tittlul de taxa ptr emisiile poluante provenite de la autovehicule la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE.
PE cale de consecinta indicam legitimitatea procesuala pasiva a ADMINISTRATIEI FINANTELOR PUBLICE .
Pentru considerentele expuse,solicitam instantei admiterea exceptiei invocate si respingerea actiunii in contradictoriu cu DIRECTIA GENERARALA A FINANTELOR PUBLICE,ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva.
Cam asta scrie in mare ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE in intampinare..
SIncer nu prea inteleg mare lucru...de aceea va rog sa ma ajutati cat mai exact cum sa formulez un raspuns cat mai exact la aceasta intampinare.
Multumesc anticipat
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook