Buna ziua. Doresc sa stiu daca un PFA cu norma de venit are obligativitatea platii pensiei, deoarece, desi am trimis declaratia 600 pentru anul 2013, administratia financiara mi-a trimis decizia de impunere doar pentru impozit si sanatate.
Anul trecut am platit pensia caci am avut decizie dar acum nu mai am si nu stiu ce sa fac. Multumesc.
Deci sa inteleg ca totusi imi trebuie viza de flotant? Contractul de comodat nu este suficient pentru a-l folosi la liceu ca dovada ca locuim in Brasov?
Mi-ati raspuns doar la ultima intrebare. Multumesc.
Buna ziua.
Problema mea este urmatoarea.
De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov.
Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. Pentru a putea inscrie copilul la liceu am solicitat proprietarului sa ne faca (la toti membrii familiei) viza de flotant pe 1 an.
Insa proprietarul a incheiat acum o saptamana contract de comodat cu mine pe o perioada de 6 luni, spunandu-mi ca inlocuieste viza de flotant, si ca este perfect valabil. Contractul de comodat a fost autentificat la notar.
Deci, intrebarea mea este: contractul de comodat tine loc de viza de flotant sau nu?
In baza lui pot inscriecopilul la liceu in Brasov?
Daca nu inlocuieste viza de flotant data de politie, singura ma pot duce la politie sa solicit viza de flotant pentru mine si familia mea sau trebuie sa vina si proprietarul cu noi?