avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Activitate resedintastupu

Activitate resedintastupu

Buna ziua. E prima data cand sunt pe acest forum si sper sa fie totul in regula. Am sa va spun povestea si daca puteti sa-mi dati un sfat ar fi foarte bine. Bunicii din partea tatalui sunt din Basarabia. In timpul razboiului au fugit de acolo lasand totul in urma. Bunicul a murit, bunica inca traieste. Ei au avut doi copii: tata (care a murit) si o matusa care inca traieste. Fiecare la randul lui a avut cate 3 copii. Intrebarea mea este: avem vreo sansa sa primim ceva pentru bunurile pe care ei le-au lasat acolo? Despre bunicul meu stiu ca din toata familia, doar el si o sora au reusit sa fuga, restul au fost dusi in Siberia. Bunica in schimb a venit cu toata familia in Romania lasand acolo bunurile toate. Cam asta e povestea. Va multumesc anticipat.
Buna seara. E prima data cand sunt pe acest forum si sper sa fie totul in regula. Am sa va spun povestea si daca puteti sa-mi dati un sfat ar fi foarte bine. Bunicii din partea tatalui sunt din Basarabia. In timpul razboiului au fugit de acolo lasand totul in urma. Bunicul a murit, bunica inca traieste. Ei au avut doi copii: tata (care a murit) si o matusa care inca traieste. Fiecare la randul lui a avut cate 3 copii. Intrebarea mea este: avem vreo sansa sa primim ceva pentru bunurile pe care ei le-au lasat acolo? Despre bunicul meu stiu ca din toata familia, doar el si o sora au reusit sa fuga, restul au fost dusi in Siberia. Bunica in schimb a venit cu toata familia in Romania lasand acolo bunurile toate. Cam asta e povestea. Va multumesc anticipat.