avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire din Basarabia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire din Basarabia

Buna ziua. E prima data cand sunt pe acest forum si sper sa fie totul in regula. Am sa va spun povestea si daca puteti sa-mi dati un sfat ar fi foarte bine. Bunicii din partea tatalui sunt din Basarabia. In timpul razboiului au fugit de acolo lasand totul in urma. Bunicul a murit, bunica inca traieste. Ei au avut doi copii: tata (care a murit) si o matusa care inca traieste. Fiecare la randul lui a avut cate 3 copii. Intrebarea mea este: avem vreo sansa sa primim ceva pentru bunurile pe care ei le-au lasat acolo? Despre bunicul meu stiu ca din toata familia, doar el si o sora au reusit sa fuga, restul au fost dusi in Siberia. Bunica in schimb a venit cu toata familia in Romania lasand acolo bunurile toate. Cam asta e povestea. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Legea 290 din 2003 resedintastupu resedintastupu Buna seara. E prima data cand sunt pe acest forum si sper sa fie totul in regula. Am sa va spun povestea si daca puteti sa-mi dati un sfat ar fi foarte bine. ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii dupa bunica si obtinerea certificatului de calitate de mostenitor ghbeleuta ghbeleuta Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au locuit pana in 1944 in Basarabia, ei au avut 4 copii. Bunicul a fost deportat in ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)