avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate CtinMarian

Activitate CtinMarian

Răspuns la discuția Problema talharie
Am rezolvat, mi-am recuperat si celularul,nu a fost nevoie de avocat nu le-am cerut bani ca is vai de mama lor, asa ca am fost foarte finut cu ei. Multumesc de ajutori domnilor.
Răspuns la discuția Problema talharie
Am precizat exact si am scos certificat,ma tin la curent organele de politie si va tin la curent si eu.
Răspuns la discuția Problema talharie
Tocmai am editat mesajul am explicat concret ce s-a intamplat.
Talharie savarsita prin agresiune cu leziuni minore.

Toata stima, prenumele meu este Marian, din ce motiv am deschis acest subiect: Am fost talharit in weekend de 10 persoane (chiar si minori) nu m-au lovit nici eu nu i-am lovit am fost imobilizat amenintat si cu incercari de a ma sugruma.
Totul a inceput cerandu-mi bani (atacatorul) am vrut sa scap dar in acel moment m-au imbrancitisi am cazut la pamant cu fata prezentand leziuni la ochiul stang (edem) si o sangerare masiva la nas,constienta prezenta. In timpul altercatiei mi-au sustras un telefon si au fugit in directia unor camere de filmat.
Am sesizat organele de politie, am dat declaratie la sectie, mi-au prezentat poze din descrierile mele, fapt ce l-am recunoscut pe atacatorul principal. Astazi i-au adus la sectie si i-am recunoscut si pe restul. Atacatorul nu stiu in acest moment daca a recunoscut dar prietenii lui implicati au recunoscut. Si vreau sa fiu pregatit in caz de instanta daca acesta pledeaza nevinovat . (A savarsit o pedeapsa de 3 ani tot pentru talharie eliberat conditionat in anul 2012 iulie)
Am scos certificat medico-legal, pe 6 zile dar ieri am observat o leziune in zona toracelui (coaste mai precis) si la examinarea medicului nu am mai mentionat pentru ca era prea tarziu. Asa ca am mers mai departe cu dosarul..

Informati-va va rog riguros daca va fi nevoie de avocat si ce trebuie sa fac.