avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate flord

Activitate flord

Bună seara, sunt născut în Timişoara(jud.Timiş), căsătorit (prima data) şi divorțat în Buzău. Recăsătorit în Bucureşti cu domiciliul în sect.3. Vă rog să-mi comunicați dacă pentru eliberarea certificatului de naştere+extras multilingv este necesară deplasarea mea la Timişoara? Menționez că sunt în Olanda şi pot împuternici pe cineva din capitală să mă reprezinte dar nu-i pot cere să se deplaseze până în jud. Timiş. Vă mulțumesc anticipat. Alexandru
Va multumesc pentru raspunsurile prompte. Inainte de toate actiunile in instanta, ITM sau altele ma gandesc ca poate exista o cale de intelegere amiabila intre parti, o mediere a conflictului sub alte forme sa le zicem "ortodoxe". Consider ca este atat in dezavantajul meu cat si al angajatorului sa ajungem in instanta de judecata, ce parere aveti? Multumesc anticipat!
Carui organ de control ma pot adresa in acest caz. Mentionez ca data platii salariului pentru orele lucrate a fost 30 ianuarie 2013 si ca sunt si alte restante din lunile anterioare, noiembrie respectiv decembrie 2012. Ca sa nu mai discut de zilele de concediu de odihna neacordate+nesemnarea nici unui fluturas de salariu sau a vreunui registru de evidenta plati, salarii...etc.