as vrea sa stiu i eu cum se poate ca administratorul de bloc sa refuze sa calculeze ajutoarele de caldura pe care mi lea dat primaria..si mai mult nici nu vrea sa imi spuna ce valoare are acest ajutor..iar cand ma duc sa latesc intretinerea mai intai opreste banii dereparatii care sunt facute la negru si abia dupa acea ceramane trece la intretinere in speta apa caldarece gaz etc..este posibil asa ceva?unde as putea face o sesizare pt un control financiar intern ...aaa au mai si inchiriat unei persoane la subsol acesta fiid parte comuna in urma careia nu mai avem acces pe acolo...varog o adresa undesa ma adresesz sau o informatie ar fii binevenita
mersi mult de tot ..super valoroasa aceasta informatie......dar dupa ce mi sa inchis cartea de munca firma mai are dreptul sa o tina la ei sau sunt obligatisa o predea la ITM dupa un anumit timp daca proprietarul ei nu avenit sa o ridice ?
nu m-i sa dat nici o copie macar dupa contractul de munca si cei de la departamentul de resurse umane nu vor sa imi dea nici cea mai mica informatie..multumesc
am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa mentionez ca ultimul salariu nu lam ridicat si nici banii pe concediu aferent perioadei care am lucrato....ash vrea sa stiu cum pot sa imi iau cartea de munca de la ei sau cum pot afla daca nu cumva au trimiso la ITM..mentionez ca nu vor sa imi dea nici o explicatie pana nu le achit acea creanta dar ei neluand in calcul shi salariul meu....un sfat va rog daca se poate....10x