avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratia blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratia blocului

as vrea sa stiu i eu cum se poate ca administratorul de bloc sa refuze sa calculeze ajutoarele de caldura pe care mi lea dat primaria..si mai mult nici nu vrea sa imi spuna ce valoare are acest ajutor..iar cand ma duc sa latesc intretinerea mai intai opreste banii dereparatii care sunt facute la negru si abia dupa acea ceramane trece la intretinere in speta apa caldarece gaz etc..este posibil asa ceva?unde as putea face o sesizare pt un control financiar intern ...aaa au mai si inchiriat unei persoane la subsol acesta fiid parte comuna in urma careia nu mai avem acces pe acolo...varog o adresa undesa ma adresesz sau o informatie ar fii binevenita

va multumesc
Cel mai recent răspuns: dragos4321 , utilizator 20:21, 10 Mai 2010
Aveti comitet executiv, presedinte? Ati facut o sesizare la ei?
Daca nu va intelegeti cu nimeni din conducerea asociatiei, puteti merge la primarie, la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari si solicitati acolo sa va sprijine in problemele pe care le aveti.
dragos4321 a scris:

......unde as putea face o sesizare pt un control financiar intern ...
va multumesc

La Primarie .
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
da multumesc la primarie stiam si eu.....ash fii vrut un raspuns mai amplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma care inchiriaza un spatiu intr-un bloc rezidential este normal sa apara pe listele lunare de plata a cheltuielilor de intretinere? husseincudop husseincudop Blocul incare locuiesc are inchiriat un spatiu de la parter unei societati comerciale cu mai multi angajati. Pe listele de plata lunare ale cheltuielilor la ... (vezi toată discuția)
salarii secrete în asociație de proprietari, subsol tehnic plin de cartofi, pepeni și butelii de aragaz. căror autorități mă îndrumați să mă adresez? cornaca cornaca Buna ziua va adresez mai multe solicitari : Locuiesc intr-un bloc, scara cu 32 propietari. Platim presedinte,administrator, un om de tine cheile de la subsol ... (vezi toată discuția)
Control activitate administrator Ginulici Ginulici In situatia in care consideram ca administratorul nu repartizeaza corect cheltuielile de intretinere, unde ne putem adresa pentru un control al activitatii ... (vezi toată discuția)