avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salarii secrete în asociație de proprietari, subsol ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salarii secrete în asociație de proprietari, subsol tehnic plin de cartofi, pepeni și butelii de aragaz. Căror autorități mă îndrumați să mă adresez?

Buna ziua va adresez mai multe solicitari : Locuiesc intr-un bloc, scara cu 32 propietari. Platim presedinte,administrator, un om de tine cheile de la subsol si omul de serviciu in total 3100 lei (la avizier) Nu cunosc ce salariu are presedintele (fost militian), nu cunosc ce salariu are omul de tine cheile de la subsol si nici al celorlalti, pentru ca se refuza a se afisa nominal salariile.
Mai mult decat atat aceasta cloaca formata in jurul omului cu cheia de la subsol mai precis , 2 persoane au luat cu de la sine putere si inchis anumite spatii din subsol tehnic cu usi metalice unde au depozitat o bena de microbuz pepeni, o bena de microbuz cartofi , 1 tona.- Buteli de aragaz, Butoaie cu muraturi0 faina butoaie de vin si tuica.- RETINETI SUBSOL TEHNIC ! Aproape lunar se cheama firma pentru a da cu solutii pe banii nostri. Au ocupat cu mult tupeu uscatoria aferenta propietarilor unde au depozitat anvelope, cauciucuri si jenti auto. Acestia au devenit de aproape 4 ani stapani pe tot. Ce a pus capac la tot: De circa 14 luni de zile mi se opreste bani pentru asa numitele detectoare de gaz ,30 lei /luna faca ca sa stiu cat costa pretul final. Oameni au afisat decat ca va costa intre: 450 lei si 600 lei / aparat. Banii au fost si sunt opriti in intretinere si undeva in josul chitantei de intretinere scrie 30 lei -fond de reparatii. Nu am primit niciodata chitanta separat pentru aceste detectoare de gaz. In conditiile in care nu sunt obligatorii. In conditiile in care la ultima revizie cu firma autorizata acestia scriu ca totul este in regula. In conditiile in care bucatariile sunt cu cate 2 gauri pentru aerisire. Imobil din 1989.
Ca sa intelegeti cum stau lucrurile din cele 32 de proprietati de pe scara ,un nr. de 24 sunt inchiriate adica locuiesc chiriasi. Din cei 24 de locuinte inchiriate numai 1 este declarat la anaf care este a unui ofiter DNA restul clandestin. Asadar cei 23 care efectiv nu locuiesc in imobil + 2 = 25 ,formeaza o majoritate. Fostul militian actual presedinte si omul cu cheile subsolului platit acopera magariile si inchirierea clandestina si uite asa sunt sustinuti.
INTREBARE : Unde reclam ca nu afisaza salarii ?
Unde reclam ca au trensformat subsolul tehnic in depozit de cartofi ,pepeni ,butelii, faina si butoaie cu muraturi ?
Unde reclam faptul ca mi se retin bani pentru aceste detectoare de gaz. In conditiile in care nu este afisat pretul final
Nu stiu pentru ce dau banii, intre 450 si 600 lei pentru ca nimei nu stie cat va costa. Nu au eliberat chitante separat. FARA A STII COSTURILE - Au incercat pe data de 18.09.2017 sa monteze niste aparate detectoare de gaz cu o firma care nu era autorizata.
Vreau sa devin cumatrul, nasul acestor persoane si va intreb unde reclam pentru ca nu se mai poate cu japca.
Primarie- Prefectura-Pompieri- Directia sanitara veterinara din bucuresti- O.P.C. ANAF Am inteles ca sunt institutii ale statului care au drept de control chiar si asupra contabilitatii ceva de audit ??
Se intampla in sectorul 5 al capitalei. primaria serviciul indrumare asociatii de proprietari se face ca ploua.
Traim intr-o serparie
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: tonyhadar , utilizator 14:26, 25 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este situatie des intalnita,in care cel care este ales in functia de presedinte,uita ca este simplu locatar dar se comporta ca vataful
Aspectele mentionate referitoare la lipsa informatiilor privitoare la detalierea si natura sumelor impuse la plata reprezinta incalcarea dispozitiilor in vigoare,mai ales ca presedintele si administratorul de imobil detin obligatia ca pe langa lista de intretinere lunara sa afiseze inscris separat in care sa detalieze modalitatea de calcul a sumelor impuse locatarilor
Pentru clarificare sume impuse in lista de intretinere ,inclusiv dezafectarea depozitelor de bunuri cu risc la incendiu sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari/locatari din primarie si ISU care va dispune eliberarea intregului subsol tehnic de bunurile cu risc la incendiu
~ Conținut șters la cerere ~
Raspuns inocent,primariile nu se baga, cat despre ISU, eu am aceeasi situatie insa mai grava pentru ca stau intr-un bloc de 4 etaje si o singura iesire in caz de Doamne fereste, iar subsolul cine stie ce adaposteste , cat despre parter fostul presedinte strange sticle de plastic,, bidoane, cartoane, cutii de bere etc, am sunat la ISU Bucuresti Ilfov la preventie si ghici ce am primit? sfatul ca sa ma duc la ei ca la telefon nu raspunde nimeni,Incercati va rog la ISU BIF 0212075500

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate montare senzori/electrovalva gaze pe scara blocului iskra iskra Buna ziua, Am si eu o neclaritate cu privire la obligativitatea montarii detectoarelor automate de gaze naturale, inclusiv pe casa scarilor (recomandabil pe ... (vezi toată discuția)
Demolare boxă subsol MichaellaLucia007 MichaellaLucia007 Am o boxă construită (un perete, restul a fost din construcție)curată, îngrijită, în subsolul tehnic al blocului. Acum, după 30 ani, președintele ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)