Salut, multumim pentru informatii. A mai depus cineva "contestatia" adresata biroului vamal? (care este oricum destul de vaga si pe alocuri agramat scrisa). Din cate am putut afla are termen de raspuns 30 de zile, ceea ce inseamna o gramada de timp in care se pot intampla foarte multe. Imi fac probleme inclusiv pentru depozitarea neadecvata a produsului confiscat care ar putea insemna oricum degradarea lui. Aveti idee daca ne putem duce la vama in calitate de persoana fizica? cei de la biroul vamal spuneau ca daca nu ai vreun contract juridic cu vama nu ai ce cauta acolo si doar transportatorul sau comisionarul au dreptul, dar asta era inainte sa primesc hartia de la vama care imi confirma ca produsul este retinut. Ma gandesc ca poate pe baza acestei hartii ne putem duce noi sa discutam cu cineva de acolo.
Buna ziua, din ce am citit pana acum pe acest topic de discutie se pare ca ma aflu in aceeasi situatie, ba chiar nu am nicio veste cu privire la produsul din vama. Aveti idee ce alte firme se mai afla printre cele luate la bani marunti in vama Otopeni? Eu am un produs din USA pe care il astept tot cam din aceeasi perioada (sfarsitul lui ianuarie inceputul lui februarie) si tot ce am reusit sa aflu de la transportator este ca este in vama la Partida 171. Vreo idee ce inseamna asta mai exact? Multumesc! Mihai