Eputin cam riscant sa contribuim doar noi,cei de la ultimul etaj.In urma cu 13 ani am acoperit cu tabla zincata terasa,pe banii nostri.N-am reusit sa recuperam nici atunci decat o mica parte din ceea ce ne datorau vecinii.Ne-am lasat pagubasi.Acum vreau sa stiu daca ii putem da in judecata ,fara a suporta noi singuri cheltuielile de construire a unui acoperis, pe care sa le recuperam la "sf.Asteapta".Nu stiu,dar nu exista nici o cale de a-i obliga sa contribuie cu o suma mai mare de 50 ron? Pentru k in ritmul asta,sunt konvinsa k va trebui sa merg prin casa cu umbrela in urmatorii 2 ani.Precizez k vecinii nu sunt cei mai "oropsiti"dintre pamanteni...poate cei mai indiferenti si iresponsabili(atata timp cat nu sunt direct afectati,de ce trebuie sa mai plateasca pentru altii?)
Presedintele asociatiei de proprietari???Of...e un tip care se plange ca se descurca greu dintr-un singur salariu de bugetar, ca are rate la banca,etc.Ridica din umeri si pleaca.Restul vecinilor sunt la fel.Sunt convinsa k e doar reavointa din partea lor,atata vreme cat ei nu sunt direct afectati de intemperii....
Suntem trei "ghinionisti",locatari la ultimul etaj al unui bloc.In ultimii 4 ani,apartamentele noastre s-au deteriorat serios in urma problemelor survenite la acoperis.Asociatia de proprietari se comporta "tipic romanesc",adica nu-i intereseaza.Dupa discutii aprinse si interminabile,s-au hotarit sa contribuie lunar pentru ridicarea unui acoperis,cu inifima suma de 50 ron.Daca tinem seama de costul ridicat al unui acoperis,probabilitatea de a-l realiza va fi peste cativa ani,timp in care apartamentele noastre vor deveni" mici Venetii".Ce putem face in acest caz? Multumesc.:((