avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate irymar

Activitate irymar

Discuție CCC
Buna ziua
Nasa mea a intrat in concediu din 1 mai, in 17 mai a nascut. Intrebarea mea este: trebuie sa ia toate cele 120 de zile de concediu si apoi poate intra in maternitate, sau poate sa intrerupa concediu si sa intre in maternitate si sa il ea dp ce copilul inplineste 2 ani. Iar daca nu depune dosarul pana la 60 de zile dupa nastere numai primeste retroactiv? Adica pana la cate zile dupa nastere poate depune dosarul ca sa nu piarda banuti pt maternitate si ce sa fac cu concediul ? multumesc
Ma numesc Pop Irina Maria, am dat un examen pentru administrator de patrimoniu, la liceul cu program sportiv Cluj, si am luat probele, mai urmeaza interviul in 9 decembrie, am o intrebare referit la salar, mi s-a spus ca este salarul minim, intrebarea mea este: salarul minim net cat este? se tine cont de sdudiile superioare? pentru ca avand in vedere ca au cerut studii superioare, acum sunt la master anu II la UTCN, pentru ca eu stiam ca la studii superioare este alt salar minim, fata de cel obisnuit.Nu am mai lucrat, deci n-am vechime.
Si am o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, ( stiu de la mama ca ea lucreaza la posta ca in timp ce eu si fratele meu eram la scoala eram trecuti la ea ca ne intretine si primea ceva sporuri) sotu etste in concediu de paternitate, se mai poate primi asa ceva (sporuri)?
Va multumesc anticipat!