Ma numesc Pop Irina Maria, am dat un examen pentru administrator de patrimoniu, la liceul cu program sportiv Cluj, si am luat probele, mai urmeaza interviul in 9 decembrie, am o intrebare referit la salar, mi s-a spus ca este salarul minim, intrebarea mea este: salarul minim net cat este? se tine cont de sdudiile superioare? pentru ca avand in vedere ca au cerut studii superioare, acum sunt la master anu II la UTCN, pentru ca eu stiam ca la studii superioare este alt salar minim, fata de cel obisnuit.Nu am mai lucrat, deci n-am vechime.
Si am o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, ( stiu de la mama ca ea lucreaza la posta ca in timp ce eu si fratele meu eram la scoala eram trecuti la ea ca ne intretine si primea ceva sporuri) sotu etste in concediu de paternitate, se mai poate primi asa ceva (sporuri)?
Va multumesc anticipat!
Aveti 800 de lei, plus conducere.
Aveti o suma fixa, deducere personala, daca treceti copilul in intretinerea dv, dar ziceti ca sotul este in concediu de paternitate... Ce intelegeti prin "concediu de paternitate"? Daca este "concediul de crestere a copilului", nu-l puteti trece la dv., ci la sot. Cel putin asa am vazut la noi.
Paternitate
yonelaamalya
daca tatal unui nou nascut este in concediu de paternitate si are indemnizatia pt cresterea copilului de 800 ron in perioada paternitatii este obligat sa ... (vezi toată discuția)