avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

daca tatal unui nou nascut este in concediu de paternitate si are indemnizatia pt cresterea copilului de 800 ron in perioada paternitatii este obligat sa plateasca pensie de intretinere unui copil dintro casatorie anterioara?
Aceasta indemnizatie reprezinta un venit neumaribil.
Plata pensiei de intretinere va fi facuta in raport de salariul minim pe economia din tara.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alincristi24 alincristi24 Buna ziua, mi s-a incredintat copilul prin hotararre judecatoreasca in urma divortului, sotia fiind obligata sa plateasca pensie de intretinere la valoarea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in timpul concediului de maternitate grecristina grecristina buna! sotul meu are o fetita din prima casatorie, careia ii plateste pensie alimentara. daca sotul va intra in concediu de paternitate, va mai plati pensia? (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă dacă tatăl obligat la pensie de întreținere rămâne fără venituri? poate fi obligat să o plătească din indemnizația de creștere a copilului pe care o primește actuala soție? lili_l19 lili_l19 Sunt casatorit si am un copil de un an. Dintr-o casatorie anterioara am un baiat de 10 ani pentru care platesc pensie alimentara. Sotia actuala este in ccc. ... (vezi toată discuția)