Ce se întâmplă dacă tatăl obligat la pensie de întreținere rămâne fără venituri? Poate fi obligat să o plătească din indemnizația de creștere a copilului pe care o primește actuala soție?
Sunt casatorit si am un copil de un an. Dintr-o casatorie anterioara am un baiat de 10 ani pentru care platesc pensie alimentara. Sotia actuala este in ccc. Daca raman fara venituri fosta sotie ma poate obliga sa ii platesc pensie din indemnizatia actaulei sotii? Se considera venit comun? Multumesc anticipat.
Daca veti ramane fara serviciu, fosta dvs. sotie poate solicita instantei de judecata, sa se stabileasca pensia de intretinere in favoarea minorului in functie de venitul minim pe economie.
Daca nu ati formulat o actiune de reducere pensie de intretinere ca urmare a faptului ca actuala sotie a nascut un copil pe care il aveti in intretinere, aveti aceasta posibilitate,
Pensia alimentara
razvan993
buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu un raspun,am 2 copii unul il am in afara casatoriei pt care platesc pensia alimentara minim pe economie pt ca nu lucrz ... (vezi toată discuția)