avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Care este salariul de baza pt un profesor debutant si ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Care este salariul de baza pt un profesor debutant si ce sporuri are?

Care este salariul de baza pt un profesor titular debutant daca acesta are studii superioare de lunga durata, masterat, modul de psihopedagogie de 3 ani. Am incercat sa gasesc grile de calcul, dar nu stiu cat sunt de valabile. Am gasit undeva ca ar fi 981 + alte sporuri, dar salariul minim pt studii superioare nu este 1200?
Ce sporuri are acest profesor daca are 5-10 ani vechine in campul muncii?
Se poate sustine examentul de titularizare (asa se numeste?) daca acea persoana este in concediu de crestere a copilului?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Salariul pt consilier juridic debutant! luminita_gab luminita_gab stiti care este salariul pt un consilier juridic debutant cu vechime in munca de 10 ani? (vezi toată discuția)
Calcul salar consilier debutant primarie RUSOIU ILEANA RUSOIU ILEANA care este salariul ptr consilier debutant studii superioare, ?se dau sporuri si ptr master, cursuri calificare operator calculator, sau vexchime in campul ... (vezi toată discuția)