Vreau sa ma apuc de invatat si vreau sa dau de permis ! Ideea este ca citesc cartea de 2 3 ori , dar nu inteleg absolut nimic din toata legislatia aia ! Absolut nimic !
Cum trebuie sa procedez? Ce trebuie mai exact sa invat , pe ce sa insist? cum sa fac si cu chestionarele ? vreau sa invat si sa mi intre in cap ! mi se pare dificil !! ce credeti?
Am o problema foarte mare daca pot spune asa . Am fost cu un tip , am incercat sa fie ok , sa incerc o relatie cu el , a esuat, am pus STOP, si ne-am despartit . Nu a mers nu a mers !
Problema este ca acum eu nu mai scap de el .Cum adica ?! Ma suna tot timpu , imi trimite mesaje de amenintare , o da din mesaje de amenintare in mesaje de iubire sau mesaje normale.Are deviere de comportament ceea ce ma oboseste psihic . Am vb de n ori cu el la telefon si am incercat sa ii explic ca nu se poate , nu merge , stop !! ramanem prieteni daca vrea !! Nu am cu cine ma intelege .Mi.a spus ca ori sunt cu el ori impotriva lui. I-am explicat ca nu mai vreau, nu pot, nu se poate , sunt cu altcineva si gata .NIMIC !! ma amenintat, ca incepe razboiu cu mine daca nu fac pace cu el ! pace cu el inseamna sa ma impac cu el ceea ce nu o voi face pentru ca nu vreau , simplu !! Nu fac in ambitie nu nimic , numai ca nu merge ! nu suntem pe aceeasi lungime de unda ! IN timpu in care am fost impreuna mi-a luat cateva chestii gen ( inel, ceas) cadou, pentru ca asa a vrut el nu i am cerut eu absolut nimic !! acum mi.a trimis mesaj si mi a spus ca ma da in judecata si la politie si ma acuza de furt, sau poate sa ma bage la favoruri sexuale la politie si ca nu o sa imi fie bine ! i am spus ca i le dau inapoi pentru ca nu am nevoie de ele si mi a spus ca nu le vrea ca mi le a luat din dragoste si ca nu are ce face cu ele. el ma vrea pe mine si atat !! i am explicat pentru ultima oara ca nu-mi trebuie asa ceva si punct .sa ma uite sa stearga numarul meu si atat ! ma jignit in ultimu hal si mi.a spus ca face RAZBOI cu mine ! daca nu vreau cu el inseamna ca sunt impotriva lui si voi avea RAZBOI CU EL ! ce pot face sa il potolesc si sa ma lase in pace ? Spun asta in ideea ca nu vreau sa mai obosesc psihic ,deja am facut-o si nu ma simt bine ! nu vreau scandal, circ pentru o chestie banala.pentru mine nu exista si punct ! e inconstient si nu intelege? cum trebuie sa procedez ca simt ca o iau cu capu ...