avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra_Rusu

Activitate Alexandra_Rusu

Multumesc pentru raspuns,

(c) chiriasul are un comportament care face imposibila convietuirea sau impiedica folosirea normala a locuintei;
(d) chiriasul nu si-a respectat clauzele contractuale.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Nu poate invoca pentru c) si d) tulburarea linistii locatarilor? Precizez ca in contract se stipuleaza respectarea linistii publice ca unul din termeni.

Multumesc.
Argument insemnand o discutie pe ton mediu spre ridicat, fara nici un act de violenta fizica pe teme de natura familiala.
Contractul include o clauza de forta majora (caz in care ambele parti sunt exonerate de responsabilitati), dar nu sunt sigura daca "forta majora" include acest caz sau doar cazuri precum dezastre naturale, etc.
Buna seara,

M-am mutat recent cu chirie intr-o locatie noua la bloc, cu contract legal pentru 1 an (prin agentie) cu plata 1 luna avans + 1 luna garantie. La 2 saptamani dupa mutare am avut un argument cu sotul meu in jurul orei 7PM , la un moment dat trezindu-ne cu un vecin si un echipaj de politie la usa pe motiv ca se aud voci ridicate. Vecinul a chemat si proprietarul, care a intocmit un proces verbal cu echipajul de politie iar noua ne-a "acordat" 5 zile sa ne mutam.

Conform opiniei mele, contractul incepand pe data de 19 Februarie 2013 si fiind platita o luna avans (+ 1 garantie), proprietarul nu are dreptul sa ne ceara sa ne mutam mai devreme de 18 Martie ora 23:59.

As dori opinia dumneavoastra, va rog.

Multumesc mult, o seara placuta.

Alexandra Rusu