avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate ddanilevici

Activitate ddanilevici

@elga50 - Multumesc frumos pentru raspuns! Intr-adevar, am si eu acest document (are titulatura de Anexa nr.12/12 mai 2010) insa nu l-am gasit nicaieri ca document oficial. Asa se justifica! Problema era ca doream sa stiu, cu argumente legale si exceptand o hotarare a AG a Proprietarilor, care este consumul pausal catre TREBUIE avut in vedere la calculul consumului de apa pentru locuintele necontorizate. Am incercat sa merg pe simetrie, adica 3,3 apa calda si, daca legiuitorul nu specifica, atunci tot atat este si pentru apa rece. Am fost contraziz insa de consumul minim obligatoriu stabilit de Ministerul Sanatatii (Ordinul nr.536/1997 - art.22(2)) unde se specifica distinct: "Cantitatea minima de apa necesara pe zi pentru un locuitor este de 50 l. Cantitatea este estimata numai pentru acoperirea necesarului fiziologic, igienei individuale si prepararii hranei." Inca o data, va multumesc!
@elga50 - Aveti amabilitatea si specificati ce Norma ANRSC (sau alta reglementare) mentioneaza consumul pausal de apa rece la 5,1 l. Cel de apa calda este la art.28(3) din Norma Tehnica 13/07/2010. Multumesc!