avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate tomas1973

Activitate tomas1973

Răspuns la discuția Permis retinut
permisul trebuie predat si in cazul in care in hotarare nu este mentionat?scrie doar ca se sanctioneaza cu amenda cf.art.101 alin 3 lit. b din OUG 195/2002. Si in cat tim dau hotararea definitiva si irevocabila?
In codul rutier scrie ca retinerea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni se face conform Art.100 alin 3 lit. b din OUG 195/2002 si nu art.101 alin 3 lit. b din OUG 195/2002.Ce sa inteleg din aceasta sentinta?
buna ziua,

am primit solutionarea de la instanta in care imi spune ca se respinge cererea pe motiv ca este nefondata si se plateste amenda de 240 lei fara a mentiona si retinerea permisului, ce inseamna ca trebui sa predau sau nu permisul?

multumesc
in cat tim da acest raspuns instanta,

multumesc,
sun trei luni, iar un termen am la sf. luni septembrie.
Exact asata am facut, instanta a facut adresa insa in instintare au raspuns ca, nu au procesul verbal cei de la politie. Totodata instanta mi-a dat si o adresa in care sa merg sa o inregistrez la ei precum ca, nu ai PV.Ce fac in situatia in care nu se gaseste procesul verval?
multumesc.
Discuție Permis retinut
buna ziua,
Mi-a fost ridicat permisul de conducere pe motiv de neacordare prioritate pe trecerea de pietoni.Am depus contestatie insa nu am PV. deoarece am refuzat sa il semnez, motiv pentru care nu l-am primit nici in ziua de azi.Ce se intampla daca se suspenda judecata pe motiv ca nu am PV. trebui sa predau permisul sau astept pana imi vine PV si se reea judecata.

multumesc anticipat.