buna ziua,
Mi-a fost ridicat permisul de conducere pe motiv de neacordare prioritate pe trecerea de pietoni.Am depus contestatie insa nu am PV. deoarece am refuzat sa il semnez, motiv pentru care nu l-am primit nici in ziua de azi.Ce se intampla daca se suspenda judecata pe motiv ca nu am PV. trebui sa predau permisul sau astept pana imi vine PV si se reea judecata.
in mod normal procesul verbal ar trebui sa vi se comunice prin posta.
la primul termen de judecata instanta va pune in vedere Politiei sa depuna procesul verbal in original la dosarul cauzei precum si toate inscrisurile care au stat la baza intocmirii acestuia.
dupa depunerea contestatiei puteti solicita eliberarea unui certificat de grefa privind inregistrarea dosarului cu care mergeti la politie si va luati permisul inapoi.
Permisul a fost retinut cu emiterea unei dovezi de circulatie?
Cat timp a trecut de la ridicarea permisului si pana acum, timp in care nu ati intrat in posesia PV?
La contestatie se ataseaza si procesul verbal.
Din punct de vedere legal,aveti un termen de 15 zile de la primirea procesului verbal la domiciliu pentru a formula contestatie la instanta competenta teritorial.
Exact asata am facut, instanta a facut adresa insa in instintare au raspuns ca, nu au procesul verbal cei de la politie. Totodata instanta mi-a dat si o adresa in care sa merg sa o inregistrez la ei precum ca, nu ai PV.Ce fac in situatia in care nu se gaseste procesul verval?
multumesc.